Vårt team

BJURFORS HOME

VÅRT TEAM 2018-01-16T16:15:21+00:00
Petra Jensen, Inredningsstylist

Petra Jensen

KREATIV CHEF / STYLIST

Petra är huvudansvarig för dotterbolaget Bjurfors Home som hon driver och har lagt grunden till. Hon började 2015 som Bjurfors första egna stylist. Petra kommer från reklambranschen och har studerat design på RMI Berghs i Stockholm. Hon bytte bransch 2012 och har sedan dess jobbat som inredare och stylist. Som stylist jobbar Petra främst med fullstyling av tomma bostäder, men hon jobbar även med olika varumärken och stylar till kataloger och annonsering.

Isabell Andén, Inredningsstylist

Isabell Andén

INREDNINGSSTYLIST

Isabell är utbildad redovisningsekonom och skådespelerska men har sedan 2011 jobbat som inredare och stylist inom olika medier. 2016 började Isabell jobba på Bjurfors och var då med och la grunden för inredningsfirman Bjurfors Home som hon nu är med och driver. Isabell utför både kommersiella och privata inredningsuppdrag och jobbar med många olika stilar och materialval utefter vad uppdraget kräver. ”Det viktigaste för mig är att hitta själen och den personliga stilen för bostaden eller varumärket”.

Cornelia Svartz, Inredningsstylist

Cornelia Svartz

STYLINGKONSULT

Cornelia träffar du om du bokat in en konsultation eller fotostyling i mellersta och norra Skåne. Hon hjälper dig genom hela bostaden med tips och idéer som lyfter din bostad. Cornelia med sin sprudlande energi kommer ge dig massa inspiration till att maximera din bostad inför försäljningen!

Malin Tjärnström

STYLINGKONSULT

Malin träffar du om du bokat in en konsultation eller fotostyling i södra Skåne. Hon hjälper dig genom hela bostaden med tips och idéer som lyfter din bostad. Malin med sin norrländska charm kommer att inspirera dig både inför försäljning men säkert även till ditt nya boende!

Louise Snecker, Inredningsstylist

Louise Snecker

INREDNINGSSTYLIST

Linus Askerlund, Bjurfors Home

Linus Askerlund

LOGISTIK

Linus ansvarar för all logistik rörande Bjurfors Homes stylingar. Han ser också till att vår hemsida alltid är uppdaterad med de senaste bilderna från våra stylingar.

Erik Grönlund, fotograf

Erik Grönlund

FOTOGRAF

Erik kommer från reklambranschen och har arbetat som art director och fotograf under 20 år i New York. Väl hemma igen upptäcktes hans unika och konstnärliga stil i den krävande bilvärlden och Erik åkte under många år jorden runt och fotograferade globala kampanjer för bl.a. Saab. I längtan efter lugnet blev det just den konstnärliga sidan som skulle kräva allt mer plats i Eriks liv. Sedan några år tillbaka har Erik satsat allt mer på dom egna utställningarna i kombination med fotojobb som inspirerar och gör skillnad. Idag tar han sig an ditt hem med samma passion, perfektionism och öga för detalj som han gjort med alla uppdrag genom åren. Med hans gedigna intresse för såväl inredning som arkitektur fångar han vinklar och detaljer som många knappt lägger märke till men som är med till att skapa de grundläggande delarna av historien kring just ditt hem.

Fredrik Trossö, fotograf

Fredrik Trossö

FOTOGRAF

Fredrik har studerat foto, film och grafisk design vid Malmö högskola och har även en examen i Medie- och kommunikationsvetenskap vid Lunds universitet. Frilansandet som fotograf inom ett brett spektra av genrer koncentrerades efter avslutade studier mot interiör- och bostadsfoto. Detta som följd av att i en kandidatuppsats ha analyserat hur hem och livsstil kommuniceras genom inredningsbloggar. Med denna fördjupade medvetenhet och skarpa blick tar Fredrik nogsamt tillvara din bostads unika värden i form av välavvägda bildutsnitt och inbjudande bildserier. Resultatet blir en visuell exposé över ditt hem med dess sammanlagda tilldragningskraft i fokus.

Vi hjälper dig att göra din bostad redo för försäljning.

VI ÄR REDO FÖR NÄSTA PROJEKT. ÄR DU?

KONTAKTA OSS