Vårt team

BJURFORS HOME

VÅRT TEAM2020-04-23T09:03:01+02:00
Petra Jensen

Petra Jensen

KREATIV CHEF

Petra är huvudansvarig för dotterbolaget Bjurfors Home som hon driver och har lagt grunden till. Hon började 2015 som Bjurfors första egna stylist och har studerat design på RMI Berghs i Stockholm. Idag arbetar Petra mest administrativt och håller i alla trådar kring Home. Som inredare på Home jobbar Petra främst med tjänsten Inred Hemma.

Isabell Andén, Inredningsstylist

Isabell Andén

FÖRÄLDRARLEDIG

Isabell är utbildad redovisningsekonom och skådespelerska men har sedan 2011 jobbat som inredare och stylist inom olika medier. 2016 började Isabell jobba på Bjurfors och var då med och la grunden för inredningsfirman Bjurfors Home. Isabell utför både kommersiella och privata inredningsuppdrag och jobbar med många olika stilar och materialval utefter vad uppdraget kräver. ”Det viktigaste för mig är att hitta själen och den personliga stilen för bostaden eller varumärket”.

Cornelia Svartz

INREDNINGSSTYLIST

Cornelia träffar du om du bokat in en konsultation eller fotostyling i mellersta och norra Skåne. Hon hjälper dig genom hela bostaden med tips och idéer som lyfter din bostad. Cornelia med sin sprudlande energi kommer ge dig massa inspiration till att maximera din bostad inför försäljningen!

Malin Tjärnström

INREDNINGSSTYLIST

Malin träffar du om du bokat in en konsultation eller fotostyling i södra Skåne. Hon hjälper dig genom hela bostaden med tips och idéer som lyfter din bostad. Malin med sin norrländska charm kommer att inspirera dig både inför försäljning men säkert även till ditt nya boende!

Louise Snecker, Inredningsstylist

Louise Snecker

INREDNINGSSTYLIST

Sandra Atas

STYLINGANSVARIG/STYLIST

Sandra flexar mellan att både göra konsultationer och fullstylingar av tomma bostäder. Hon har en inredningsutbildning i bakgrunden och har några års erfarenhet av just homestaging. Som inredare är hon flexibel och trendmedveten och jobbar alltid efter att hitta det unika i varje objekt. 

Elin Gregerö

INREDNINGSSTYLIST

Frida Belsvik

INREDNINGSSTYLIST

Alexandra Landin

INREDNINGSSTYLIST

Fredrik Trossö, fotograf

Fredrik Trossö

FOTOGRAF

Fredrik har studerat foto, film och grafisk design vid Malmö högskola och har även en examen i Medie- och kommunikationsvetenskap vid Lunds universitet. Frilansandet som fotograf inom ett brett spektra av genrer koncentrerades efter avslutade studier mot interiör- och bostadsfoto. Detta som följd av att i en kandidatuppsats ha analyserat hur hem och livsstil kommuniceras genom inredningsbloggar. Med denna fördjupade medvetenhet och skarpa blick tar Fredrik nogsamt tillvara din bostads unika värden i form av välavvägda bildutsnitt och inbjudande bildserier. Resultatet blir en visuell exposé över ditt hem med dess sammanlagda tilldragningskraft i fokus.

Johan Hansson

LOGISTIK

Sammi Maksi

LOGISTIK

Vi hjälper dig att göra din bostad redo för försäljning.

VI ÄR REDO FÖR NÄSTA PROJEKT. ÄR DU?

KONTAKTA OSS