Våra tjänster

BJURFORS HOME

VÅRA TJÄNSTER2020-03-31T19:49:06+02:00

1. Homestaging

Vi erbjuder komplett styling av din bostad inför försäljning. Stylisterna besöker din bostad och analyserar därefter vilken målgrupp bostaden vänder sig till. Sedan inreds din bostad för att uppnå sin maximerade potential och du hyr möblerna under försäljningsperioden. Professionellt stagade bostäder säljs generellt snabbare och till ett betydligt högre slutpris.

Pris: Enligt offert

2. Inred Hemma

Vi erbjuder privat inredningshjälp i din nuvarande bostad utefter dina behov under 90 minuter. Tjänsten anpassas utefter vad ni vill ha råd och hjälp med och omfattar förslag på inköp, mindre ommöblering med mera.

 Pris: 2 995:- / 90 minuter
Pris: 5 495:- / 3 timmar

Om du behöver du mer hjälp debiterar vi 1095:-/timme.

3. Konsultation inför försäljning

Den här tjänsten passar dig som vill ha övergripande råd för hur du ska kunna maximera din bostads potential inför försäljningen. En av våra erfarna stylingkonsulter besöker dig drygt en vecka innan fotografering och går tillsammans med dig som säljare igenom hela bostaden rum för rum. Stylisten tittar på allt från belysning, möblering till små detaljer och ger tips och lösningar för att maximera din bostads potential. Stylisten ger råd och du som säljare antecknar. Detta tar max 1 timme.

Pris: 2495:- / 60 minuter
Denna tjänst ingår när du säljer din bostad via något av de kontor som tillhör Bjurfors Skåne.

4. Fotostyling inför försäljning

Den här tjänsten passar dig som vill ha hjälp med en sista slutfinish inför fotografering. En av våra stylingkonsulter besöker din bostad i samband med fotografering. Du som säljare har förberett i samråd med din mäklare eventuella åtgärder och inköp innan stylistens besök. Stylisten ser över helheten och arbetar med befintliga saker.

Pris: 2495:- / 60 min
Denna tjänst ingår när du säljer din bostad via något av de kontor som tillhör Bjurfors Skåne.

5. Övriga stylingtjänster

Behöver du hjälp med att styla ett kontor? Styla en monter inför en mässa? Katalogstyling? Vi har kunskap och erfarenhet även av detta, hör av dig så hittar vi en lösning som passar just dig eller ditt företag.

Pris: Offert lämnas

Målsättningen är inte att ditt hem ska upplevas som ytligt och stylat, utan som levande och bebott.

– PETRA JENSEN, KREATIV CHEF / STYLIST

Varför ska man styla sin bostad inför försäljning?

___

Professionellt stylade bostäder säljs generellt snabbare och till betydligt högre priser. Det blir helt enkelt fler besök på både webbplatser och visningar.

Vid en homestaging startar våra stylister med ekande tomma rum, som bara timmar senare är fyllda med levande vardagsatmosfär. Ibland krävs det dock betydligt mindre än så. Då räcker det med att våra stylister kommer ut och ger en konsultation som ägarna sedan själv stylar efter.

Bjurfors Home har erfarna inredningsstylister som kan konsten att berätta historien om just din bostad för en bred men väldefinierad målgrupp. De lyfter fördelar och detaljer som du själv kanske inte ens har tänkt på. I ett första steg besöker våra stylister bostaden. De gör de en analys utifrån den tänkta målgruppen, det är det som ligger till grund för homestylingen. Deras verktyg är en mängd olika inredningsstilar och ett brett sortiment med möbler för alla tänkbara bostadsmiljöer.

Det är viktigt att välja möbler efter målgrupp. Karaktär, atmosfär och trovärdighet är viktiga nyckelord och våra stylister jobbar alltid efter att skapa en miljö som känns personlig och äkta.

Professionellt stylade bostäder säljs generellt snabbare och till betydligt högre priser. Det blir helt enkelt fler besök på både webbplatser och visningar.

– ISABELL ANDÉN, INREDNINGSSTYLIST

Vi hjälper dig att göra din bostad redo för försäljning.

VI ÄR REDO FÖR NÄSTA PROJEKT. ÄR DU?

KONTAKTA OSS