• Hem
  • /
  • Våra tjänster

Våra tjänster

Bjurfors Home har Skånes största lager och alla typer av möbler. Innan vi stylar gör vi alltid en målgruppsanalys och tittar på vem vi tror kommer köpa bostaden. Man tittar även på området och väljer därefter stil på möblerna.

Konsultation

Konsultation är bra om du vill ha tips på hur du optimerar din bostad på bästa sätt med befintlig inredning. En stylist kommer under cirka en timme och ger råd för hur du ska kunna maximera din bostadens potential inför försäljningen. 

Kostnadsfri tjänst om du säljer med Bjurfors. Boka tid genom stylisterna.malmo@bjurfors.se

Styling av lägenhet

Fotostyling

En av våra stylister besöker din bostad för att sätta den sista touchen inför fotografering. Här kommer stylisten minst en timme innan fotografen och förbereder samtliga ytor på bästa sätt. I denna tjänst ingår inga saker utan man jobbar med det som finns i bostaden.

Ihop med bokningen får du tips på eventuella inköp. Boka tid genom stylisterna.malmo@bjurfors.se

Kompletteringsstyling

Saknar du endast en del möbler eller vill byta ut delar av inredningen för att möta rätt målgrupp. Eller har du ett hem med alla möbler som behövs, men saknar det där lilla extra som skapar känsla för bostaden? Då är det denna tjänst du ska använda. En stylist kommer ut och tittar och ger dig ett pris på plats för vad vi anser är bäst för just din bostad. Dessa prissätts individuellt efter en kostnadsfri konsultation.
fullstyling

Fullstyling

Har du en helt tom bostad är det en fullstyling som gäller. I denna tjänst ingår allt från möbler, konst, belysning, mattor och accessoarer. Vi stylar alltid fullt ut i alla rum så att det ska kännas som ett hem och inte en stylad miljö. Bjurfors Home stora kapacitet med alla typer av möbler ger en unik möjlighet att möta alla typer av bostäder och stilar.

Privat inredningshjälp

Ska du inte flytta men vill ha hjälp att förändra din bostad eller komma på plats i din nya? Vi hjälper dig med allt från små till stora projekt. Vi hjälper även till med färgsättning och har samarbetspartners som ger dig bra rabatter. Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss så berättar vi vad vi kan göra för just din bostad.

Vi är redo för nästa projekt. Är du?

Behöver du hjälp att göra din bostad redo för försäljning? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att lyfta fram bostaden på allra bästa sätt.